Taco og filmkveld

Er taco fortsatt en greie, tenker kanskje du. Jepp, det er det. Men, litt mer ekte meksikansk taco! Hjemmelaget (nesten) hele veien! Null niks av det der billige tacokrydderet som er fullt av salt, mer hjemmelaget guacamole med avocado, lime, mynte og knallrød tomat! Endelig var det fredag, og duket for jentekveld sammen med en av mine aller beste venner. Ingrid og jeg handlet taco og snacks, og etterpå lagde vi mat mens vi tok et glass rødvin og hørte på 80-tallsmusikk, som er “vår greie”. Hva er din favorittgreie med din bestevenn? Det eneste jeg aldri har fått til med Ingrid, er å få henne med på bordtennis. Hun spiller innebandy med jobben, og det er det. Det var så koselig å ha noen å lage mat sammen med, det blir liksom noe helt annet da, ikke kjedelig pliktløp fordi du må spise, men en koselig ting. Det ble kjempegod taco med dansing til “Billie Jean” og “Girls just want to have fun”!

Drama og romantikk hele kvelden

Når vi har jentekveld blir det drama og kjærlighet hele veien, vi hadde valgt ut en gammel klassiker (også fra 80-tallet), nemlig “Dirty Dancing” og en ny film som heter “Brooklyn”.
Førstnevnte er en film jeg aldri kan se for mange ganger, altså! Den har alle elementene på plass, og før den ikoniske sluttscenen var all tacoen borte og snacksen var på bordet. Etter litt jenteprat, var vi klare for film nummer to, og den var bare helt herlig. Den kan anbefales altså, vi satt med gråten i halsen stadig vekk begge to, og lærte en ting eller to om irsk historie også. Det er ikke alle livsvalg som er like enkle, altså. Både Ingrid og jeg var enige om at man ikke skal dømme andre! Det var en perfekt jentekveld.