Nye sko til bordtennis

Dersom du også spiller bordtennis, vet du at det er viktig å ha det riktige utstyret på plass. Skoene er et viktig redskap, fordi bordtennis er en sport som krever at du kan bevege deg kjapt, og endre retning på beina lynraskt. Du finner et stort utvalg bordtennissko i sportsbutikker både på nett og ellers, i alle slags prisklasser. Hva slags sko du trenger, er mye avhengig av hvor ofte og hvor seriøst du spiller. Dersom du bare spiller for moro hjemme i garasjen eller kjelleren, kan du bruke helt vanlige, gode joggesko, uten problemer. Men, dersom du vil begynne å spille mer seriøst, eller du som jeg, allerede spiller på et visst nivå, trenger du virkelig skikkelige bordtennissko, fordi disse er konstruert på en spesiell måte som gir deg god støtte under kjappe bevegelser ved bordtennisbordet, hjelper deg å holde balansen og beskytter beina fra smerter når du spiller lenge.

Hvilke bordtennissko valgte jeg?

Vel, ofte er det lommeboka som bestemmer litt. Jeg ønsket meg egentlig “Mizuno Wave Drive 7”, som er et topp merke innenfor bordtennis, og godt likt av alle spillere. Men på nett kostet de 90 euro (og da blir det tollavgifter på toppen av dette, samt porto), og enda mer i den lokale sportsbutikken. Dersom du er seriøs spiller og har råd til det, anbefaler jeg dem for øvrig, for de gir super støtte, er veldig lette og gir et utrolig godt grep. Jeg kjøpte et rimeligere par fra “Joola”, de kosta bare 30 euro på nettet. Jeg har brukt dette merket før, og har vært rimelig fornøyd med dem, selv om de kanskje ikke puster like godt som dyrere bordtennissko. Det forrige paret jeg hadde var fra “Butterfly”, et dyrt merke jeg fant til halv pris, og de var helt overlegne! Har du noen erfaring med bordtennissko?