Sommerplaner

I dag er det skikkelig grått, kaldt, slapsete. Det er den typen kulde som liksom kryper inn i ryggmargen, og den type grå som farger hele deg, og livet blir en grå, kjedelig, kald suppe. Jeg er bare så lei av vinter nå! Det kjennes ut som om det har vært vinter en evighet, og det har det vel, vinteren varer så lenge her nord. Jeg husker en gang vi dro til Danmark på våren, familien min og jeg, og forskjellen var allerede enorm! I Danmark var det grønt og alt blomstret. Det jeg gjør for å holde ut sommeren, er å planlegge sommerferien og glede meg til den. Og min sommerferie er allerede bestilt! Har du planer for sommeren? Hva er dine triks for å holde ut den lange, kalde vinteren? Jeg skal virkeliggjøre en drøm denne sommeren, og reise til den italienske øya Sardinia! Flybilletter er allerede bestilt! Så nå sitter jeg her og kikker på kart over Sardinia, leter opp billige hoteller og ser hvordan jeg skal komme meg rundt på øya.

Pizza og strandliv

Overskriften sier vel alt? Jeg kan nesten ikke vente til å spise billig pizza hver dag (det blir null telling av karbohydrater altså) og slappe av på vakre strender. Jeg blir helt betatt bare av å se bilder av det turkisblå vannet og den kritthvite sanden! Jeg lander på Alghero-Fertilia, og Alghero ser ut som en vakker by, så jeg har planlagt å være der noen dager mens jeg samler meg og finner veien videre. Det er allerede i den byen en masse flotte og populære strender, så ferien får nok en knallstart. Jeg håper på å fortsette nedover vestkysten, som visstnok skal bli litt mer turistfri og øde jo lenger sør du kommer. Kan du tenke deg en nesten øde, vakker strand på Sardinia?