Jobb og trening

Har du det gøy på jobben? Eller jobber du bare for å ha mat på bordet? For meg varierer dette en del. Jeg har gode og dårlige dager på jobben, og på de gode dagene, da har jeg det veldig gøy. I dag var en litt dårlig dag på jobben. Jeg jobber i klesbutikk, i en av de store kjedebutikkene. Det er vel alltid sånn når du har med mennesker å gjøre i jobbsammenheng, at det kan være ymse hva som skjer. Det skjedde ikke noe særlig usedvanlig i dag, jeg måtte krangle med en kunde som ville bytte et produkt lenge etter at bytteretten var gått ut, og det var flere kunder som var frekke og uhøflige. Det hender at det skjer mer rare ting, som den gangen en stakkars jente gråt og gråt på prøverommet og ikke ville komme ut, eller som den gangen en gammel dame viste seg å være butikktyv. Heldigvis skulle jeg på bordtennistrening etter jobben, og da stiger humøret alltid!

Sosial moro på bordtennis-trening

Den lille klubben der jeg trener bordtennis er superkoselig. Jeg kjenner alle og alle kjenner meg, og vi prøver alle sammen å motivere hverandre til å bli bedre spillere. Dessuten har vi åpne dører, så folk som er nysgjerrige eller vil spille en runde, er velkommen inn. Da blir jeg stadig kjent med nye folk! Det er mange som spør om hvorfor jeg satser på bordtennis, eller som lurer på om bordtennis gjør at du blir generelt bedre i sport. Svaret på det er ja, forresten. Det er mange andre sportsutøvere som bruker bordtennis for å få en kjappere reaksjonsevne, blant annet. Jeg kjenner til at blant annet boksere og basketballspillere spiller bordtennis ved siden av. Og det var en koselig kveld på klubben, litt mer stille en vanlig, men jeg presterte knallbra!