Den neste konkurransen er like rundt hjørnet!

Klubben min stiller nybegynnerlag til Bodømesterskapet, og det er klart at jeg er med! Jeg synes dette er så, og en anledning til å vise seg litt fram i miljøet. Jeg er sikker på at jeg kommer til å treffe mange kjente, og at det blir en kjempetrivelig konkurranse. I Bodømesterskapet er det flere klasser, både Lag senior, Lag 15 og nybegynner. Dette mesterskapet teller i rankingen, samt at vi kan vinne pengepremier, så det er litt alvor også. Dette er som nevnt en lagkonkurranse, hvor det benyttes tre spillere til hvert lag, men flere kan få prøvd seg, for det trenger ikke være de samme tre i alle kampene. En av de flotteste konsekvensene av å drive med sport, for meg, er det gode sosiale miljøet. Her støtter vi hverandre alle sammen, blir glade når vi ser hverandre igjen og best av alt: vi har alltid noe å snakke om. For vi snakker alltid om bordtennis, selvfølgelig. Vi diskuterer spillere, konkurranser, utstyr, sponsorer og alt annet som har med bordtennis å gjøre.

Opptrapping til Bodø-tur.

Det er selvsagt full rulle på klubben, alle vil prøve å spisse seg litt og øve på ulike teknikker før de store dagene. Det er en helgetur, så jeg håper egentlig at jeg også får tid til å se Bodø litt også, som høres ut som en litt spennende by. Men, den er kanskje triveligere om sommeren? Det er jo allerede kaldt her sør, så jeg regner ikke med at det er noe bedre i Nord-Norge! Men, det finnes jo ikke dårlig vær, ikke sant? Så det er bare å pakke ullsokker og ullgenser sammen med alt sportsutstyret. Du har kanskje hørt eller lest om at enkelte sportsutøvere har rare ritualer som de alltid må gjennomføre før kamper eller begivenheter. Jeg hører alltid på “We are the champions” (du vet, med Queen). Og så har jeg med meg lykkekaninen min da. Han heter Tusse, og jeg har hatt han siden jeg var liten. Har du noen lykketalisman, eller noen ritualer du utfører før eksamen, prøver eller konkurranser?