Om Lynhild

Hei, og velkommen til bloggen min! Jeg inviterer deg med på et tivoli, livet mitt er nemlig veldig sammensatt. Noen ganger er det søtt som sukkerspinn, andre ganger spennende som karuseller, og en sjelden gang skummelt som en speilsal. Har du vært i en sånn speilsal før? Jeg er ikke sikker på om det heter sal, eller hall, eller rom, men du vet hva jeg mener. Det er fylt av speil som forvrenger virkeligheten, eller kanskje viser ulike sider av den. Jeg håper at jeg med denne bloggen kan utforske min egen virkelighet, og så kan du være med hvis du vil.

Bordtennis og hverdagsliv

Det er førstnevnte som er min store lidenskap i livet. Bordtennis er en flott sport, og den passer for alle slags folk i alle aldre. Bordtennis er en aktivitet som også stimulerer de små grå, og det er ikke uten grunn at du finner bordtennisbord på mange aldershjem og rehabiliteringssenter. Du tenker kjappere, og får en kjappere reaksjonsevne dersom du spiller bordtennis regelmessig, og du blir mer veltrent og fleksibel uten at det skader deg eller leddene dine. I profesjonell bordtennis må du reagere på under sekundet! Bordtennis er en optimal familieaktivitet og noe du som nevnt kan drive med hele livet. På bloggen min vil du finne en masse gode tips og tanker rundt temaet bordtennis. Jeg håper at noen kan ha nytte av disse. Men, alle bloggere med respekt for seg selv tilfører litt personlig krydder til skrivingen, så det er klart at jeg også vil fortelle om livet mitt, hverdagen min og tankene mine.

Tarzan og Lynhild

Lynhild er kallenavnet mitt, kanskje fordi jeg er kjapp som et lyn ved bordtennisbordet? Det som tar det meste av tiden min utenfor jobb og sportsaktiviteter, er hunden min Tarzan. Tarzan er en herlig fem år gammel Golden Retriever, og han er den aller beste kosehunden i verden. Han får meg opp og ut om morgenen, han merker det når jeg er nedfor, og han er alltid klar for kos. Han er glad i alle, og blir utrolig glad, uansett hvem som gir han oppmerksomhet. Han er helt klart mindre skeptisk til mennesker enn jeg! Det mest underlige med Tarzan er at han ikke vil hente ting. Det er en lek han ikke skjønner i det hele tatt! Litt av en “retriever” J Men han går gjerne lange turer, og gjør ulike triks i bytte mot godsaker, som de fleste hunder.